Eriolukord nõudis koolitamiste ümberkorraldamist

Meil oli käimas 6 koolitust ja järgmine grupp kohe-kohe alustamas, kui kuulutati riigis välja eriolukord. Ausalt öeldes võttis olukord nõutuks. Olime oma koolitajatega harjunud siiski kursuslastega silmast-silma kohtuma....

Aga igapäevaselt hakkas järjest rohkem tulema koolitusi veebiteel ja otsustasime, ega siis meie ka ei saa olla äpumad. ;) :)

Esimene investeering uut moodi koolitusse oli endal osalemine zoomi-keskkonna kasutamise koolitusel. Selge see, et ega kohe kõiki nõkse selgeks ei saanudki, aga tänaseks tehtud kahel õhtul esimesed veebikoolitused meie 7-le õppegrupile, kes asuvad eri paigus üle Eestimaa.

Tegelikult koheselt tuli appi koolituste korraldamisel mu enda vanem tütar, kes on arvutiga ikka kordades rohkem "sina"-peal kui ma ise. 
Meie veebikoolituste tehniline tugi Chris




Ah jaa! Kõigepealt pean seletama ära, miks Chris on maskiga. Seepärast, et meie kodukontorisse tuli ka koolitaja Marje ja me järgisime reeglit, et ei ole ühest leibkonnast - seega kanname maske ja laual on desinfitseerimise vahend. 
Seda teist reeglit 2+2 meil siiski järgida ei õnnestunud, sest  kuna Marje ka nägi zoomi keskkonna "köögipoolt" alles meie arvutis, siis pidime talle enne koolitust mõned juhised ikka andma.
Marianne ja Marje arutamas koolituse pisiasju
Ja Marje ongi stardivalmis!
Kohe algab 3-tunnine loeng
Ekraanilt on näha, et kursuslased kogunevad ja kohe-kohe algab koolitus.



Esimesel päeval, ehk siis 15.aprillil olime ikka päris pinges. Kuidas sujub, kas tekib tehnilisi tõrkeid, kas osalejad ikka saavad keskkonda sisse, kas nad meid kuulevad jne. jne.  Võib-öelda, et ilma suuremate apsakateta koolitus sujus.
Järgmisel päeval kohe jätkasime ja siis juba ise ka sisemiselt pingevabalt. Meie koolitusgruppides osalejad on väga vahvad ja toetavad inimesed. Tagasisidena kuulsime ka vaid kiidusõnu ja omalt poolt kiidame kuulajaid, et nad kahel järjestikkusel õhtul istusid kella 18-st kuni 21-ni arvutite taga.
Koolitus lõppenud. Salvestame õppefailid




Koolituse lõppedes veel kord failide ülevaatamine. Lindistus läks meie tehnilise toe Chrisile, kes sellest teeb osalejatele järelvaatamisfaili.

Marje slaidid on alati huvitavad ja väga mitmekülgselt koostatud. Laseme teil ka, kes te pole veel meie koolitustele jõudnud, neid piiluda.Tegelikult neid slaide on mitmekümneid. Näiteks sellesamma kordamise teema juurde kuulus 91 slaidi :).

Varsti jälle järgmised koolitused.  Jälgige meie kodulehte või facebooki lehekülge. ;).
Olgem hoitud ja terved!














Kommentaarid